“Κατά λάθος έστειλα το βίντεο”, υποστήριξε ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

To μεσημέρι του Σαββάτου 3 Ιουνίου ο 40χρονος ιερέας που συνελήφθη για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι πέρασε την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου στο Ναύπλιο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, υποστηρίζει ότι το βίντεο στάλθηκε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος που οδηγούσε με επικίνδυνους ελιγμούς και χωρίς συνοδό

Η αστυνομία κατάσχεσε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερωμένου, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και την δράση του.