Κρήτη: Βρέθηκε αιμόφυρτος στα σκαλοπάτια του σπιτιού του

Αρτα Κρήτη επίθεση Ζωγράφου Ηλεία ΕΚΑΒ χλωρίνη ασθενοφορο Θεσσαλονίκη νεκρός Χαλκιδική Πλαταμώνας Φωτιά στην Αττική Σητεία θάνατος Χανιά

Άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν μπει στο χειρουργείο

Κρήτη: Ένας 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν μπει στο χειρουργείο του Βενιζελείου Νοσοκομείου στις 10.30 σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο άτυχος άνδρας, δύο ώρες νωρίτερα, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ αιμόφυρτος, από το πλατύσκαλο του σπιτιού του στον Ξεροπόταμο Ηρακλείου.

Η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, καθώς έφερε κάταγμα κρανίου και είχε εγκεφαλική αιμορραγία. Στο νοσοκομείο έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να οδηγηθεί στο κρεβάτι του χειρουργείου, όμως ο 47χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλοκόλ, ωστόσο, η νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου, για το τι προκάλεσε την αιμορραγία και τα χτυπήματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *