Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της οπλοφορίας-οπλοχρησίας ασκήθηκε στον 37χρονο από το Μπαγκλαντές που δολοφόνησε την 36χρονη ερωμένη του στην Κυψέλη.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο δράστης κυριολεκτικά είχε κατακρεουργήσει την ερωμένη του έξω από το σπίτι που έμενε στην Κυψέλη μαζί με το σύζυγό της.
Ο δράστης από την πλευρά του υποστήριξε πως η γυναίκα δανειζόταν από αυτόν μεγάλα ποσά, έφτασε τα 20.00 ευρώ για να βοηθήσει τον άνδρα της που ήταν άνεργος. Του είπε να χωρίσουν, αυτός πήγε έξω από το σπίτι, ζήτησε και πάλι τα λεφτά, η γυναίκα δεν τα είχε, και την κατέσφαξε. Δηλώνει πως δεν μετανιώνει για όσα έκανε.