Σε θρίλερ εξελίσσεται με το πέρασμα των ημερών, η υπόθεση της ανεύρεσης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.
Μάλιστα, στις έρευνες για τον νεαρό άνδρα στο Μεσολόγγι συμμετέχει και το τμήμα των Ανθρωποκτονιών.
Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: «Αυτά που λέει ο 51χρονος, με αυτά που βλέπει η αστυνομία, δεν έχουν σχέση», λέει η αδελφή του Μπάμπη (ΒΙΝΤΕΟ)
Την ίδια στιγμή, το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρει ότι ένα σημαντικό στοιχείο έχουν πλέον στην διάθεσή τους οι Αρχές κι έχει προκύψει από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.
Όπως αποκάλυψε χθες ο αστυνομικός συντάκτης, κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος του Μεσολογγίου, και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά από 25 λεπτά.
Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, ότι ο κρεοπώλης κινήθηκε στο δρόμο για το Ευηνοχώρι, δηλαδή μερικά εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω. Και σε αυτό το σημείο ακριβώς οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνές τους.
Τι «έδειξε» το κινητό τηλέφωνο
Μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του θύματος εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23.50) το βράδυ.
Πράγμα που σημαίνει ότι δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Έτσι πιθανολογείται ο δράστης να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντα κι ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία.
Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδεμένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμεινε ανοιχτό.
Πηγή: megatv.com