Οπαδική επίθεση σε βάρος 20χρονου – Τον χτύπησαν στο κεφάλι με βεγγαλικό

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Την στιγμή που όλα τα βλέμματα της χώρας είναι στραμμένα στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο άλσος Βεΐκου, σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας σε βάρος ενός 20χρονου νέου.

Αθήνα: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα νεαρών πλησίασε έναν 20χρονο και απαίτησαν να μάθουν τι ομάδα είναι.

Όταν αυτός απάντησε ότι δεν ασχολείται με ομάδες, οι νεαροί άρχισαν αν τον βρίζουν κι ένας από αυτούς τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα βεγγαλικό, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του και μαζί με τον πατέρα του πήγαν στο Τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλαν όλα όσα είχαν συμβεί.

Η Αστυνομία αναζητά τους νεαρούς, με τα χαρακτηριστικά που κατάφερε να συγκρατήσει το θύμα, ενώ δεν αποκλείει να πρόκειται και για κάποια συμμορία της περιοχής που να έχει κάνει αρπαγές κινητών από ανήλικα.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *