Πάτρα – Λέων: «Χρειάζεται χρόνος – Η υπόθεση θα λυθεί»

Τι γνωρίζουν έως τώρα οι ειδικοί

Για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε για ακόμη μια φορά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή “Το Πρωινό”, τονίζοντας πως το μυστήριο θα λυθεί σύντομα.

Ο έμπειρος ιατροδικαστής εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ξεκλειδώσει την υπόθεση και θα οδηγήσει τις Αρχές σε ασφαλή συμπεράσματα. Χαρακτήρισε άστοχη την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της Μαλένας το 2019, που τον απέδωσε σε ηπατική ανεπάρκεια και προέβλεψε πως το μυστήριο θα λυθεί σύντομα. «Για την ώρα ξέρουμε από τι, δεν πέθαναν τα παιδιά και όχι από τι πέθαναν».

«Στόχος είναι ένα αποτέλεσμα που να μην μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Καταλαβαίνω την αγωνία που έχουν όλοι και οι γονείς των παιδιών, αλλά χρειάζεται χρόνος. H μητέρα έχει δώσει σημαντικές πληροφορίες μέσα από τις συνεντεύξεις της. Πολλές φορές καταλήγει ένας άνθρωπος μέσα σε ένα σπίτι και δεν έχουμε καμία πληροφορία. Εδώ όμως έχουμε μια μητέρα που βρισκόταν διαρκώς δίπλα στα παιδιά της και περιέγραψε μέσα από δημόσιες εμφανίσεις της, τις τελευταίες στιγμές τους.

Η αιτία θανάτου στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση ήταν άστοχη. Χωρίς να θέλω να αναφερθώ στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα σας πω, πως μια εγκληματική πράξη σε πολλά άτομα μπορεί να έρθει με διαφορετικούς τρόπους. Χθες μάθαμε ότι δεν υπήρχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα, ότι δεν προέκυψαν ενδείξεις ασφυκτικού θανάτου και έτσι περιμένουμε, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ψάχνουμε ακόμα ένα κοινό στοιχείο για τους τρία παιδιά. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας θα ξεκλειδώσει τους θανάτους».

Διαβάστε επίσης  Υπόθεση θρίλερ: Νεκρά τρία μέλη οικογένειας σε διάστημα λίγων ημερών (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: ant1news.gr