Το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο Δημήτρη Σκόνδρα στην Πάτρα.
Μάλιστα, με τον θάνατό του ο 22χρονος χάρισε ζωή σε συνανθρώπους μας, καθώς οι γονείς του δώρισαν τα όργανά του. Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Λυγιές Πατρών, εκεί όπου έμενε ο Δημήτρης με την οικογένειά του.
Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη το ήπαρ του 22χρονου ποδοσφαιριστή που κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία
Ήταν όλοι εκεί για τον Δημήτρη αλλά και την οικογένειά του. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.
Ο 22χρονος Δημήτρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ενώ ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία.
Πηγή: tempo24.news