Ντράφι: Εξαφανίστηκε γνωστός επιχειρηματίας – Τι είπε στενό του πρόσωπο

Θεσσαλονίκη

Κοντά στο σημείο βρέθηκαν καμένα αυτοκίνητα

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία στο Ντράφι, στην Αθήνα.

Ντράφι: Την υπόθεση-μυστήριο ερευνά εδώ και λίγη ώρα η Ασφάλεια Αττικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένα άτομο του στενού του περιβάλλοντος επικοινώνησε τα ξημερώματα με την Αστυνομία και δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας έχει απαχθεί από δράστες που ενδεχομένως ζητούν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Η εξαφάνιση της Μαρίας, το τελευταίο στίγμα και το λάθος του φίλου της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος κατοικεί στο Πικέρμι και διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, έτρωγε σε ταβέρνα και μετά εξαφανίστηκε, υπό άγνωστες συνθήκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στο σημείο έχουν βρεθεί καμένα αυτοκίνητα και η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει αν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *