Αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή Γιαννιτσών και Μοναστηρίου.
Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Θεσσαλονίκη , συστηματικά διενεργούνται ειδικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και την κατ’ επέκταση εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό, βραδινές ώρες χθες (21-02-2020) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-02-2020) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου κατά τις οποίες προσήγαγαν 23 αλλοδαπούς εκ των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 18 οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για τις περαιτέρω ενέργειες.
Σύλληψη οπαδού
Στη σύλληψη ενός οπαδού προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, χθες (21/2) τα ξημερώματα, συνελήφθη ένας 19χρονος στο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη .
Ο 19χρονος, μαζί με συνεργούς του, εντοπίστηκαν να αναγράφουν συνθήματα σε εξωτερικό τοιχίο καταστήματος στην περιοχή.
Προκειμένου, μάλιστα, να αποφύγουν τη σύλληψη προέβησαν στη ρίψη διαφόρων αντικειμένων σε βάρος των αστυνομικών.
Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση Νόμων Περί Αθλητισμού, Περί Όπλων αλλά και Αντίσταση.
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά.
Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης του συμβάντος, προσήχθησαν τρία ακόμη άτομα.
Νέες συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα
Νέες συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη .
Συγκεκριμένα, έπειτα από στοχευμένους ελέγχους αστυνομικών των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν εκ νέου άτομα τα οποία κατείχαν λαθραία πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού.
Πρόκειται για αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στις περιοχές Καλαμαριάς, Χαριλάου και κέντρο πόλης διότι κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά (1.053) πακέτα τσιγάρα και (27) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.