Θεσσαλονίκη: 22 αυτόφωρες συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις 22 ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις είκοσι δύο (22) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Διαβάστε επίσης  Αυτή είναι η 38χρονη που σκοτώθηκε από τον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στην Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα:

• (8) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.
• (2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

• (3) άτομα για περιπτώσεις κλοπής.

• (9) άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα καθώς στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *