Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου, το απόγευμα στη Χαλκιδική.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 19:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όχημα που οδηγούσε 66χρονος εξετράπη της πορείας του, στην Επ. Ο. Νέων Μουδανιών – Νικήτης, στον οικισμό Βατοπέδι Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 66χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε άνδρας από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του από το οδόστρωμα, στην Επ. Ο. Νέων Μουδανιών – Νικήτης, στον οικισμό Βατοπέδι Πολυγύρου Χαλκιδικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 12, 2023
*Φωτογραφεία αρχείου