Βραυρώνα: Τα γυρνάει ο πατέρας που πέταξε βρέφος στα σκουπίδια – «Δεν ήξερα ότι ήταν στη σακούλα»

βρέφος σκουπίδια πατέρας

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του άνδρα από το Νεπάλ

Διαφορετικά παρουσιάζει τώρα τα γεγονότα ο πατέρας από το Νεπάλ που πέταξε βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, παρόλο που ομολόγησε την πράξη του.

Ο πατέρας, τον οποίο βίντεο ντοκουμέντο τον καταγράφει τη στιγμή που πετά το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα, αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη (14.05.24).

Ενώ αρχικά, ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό και πως το έβαλε στη σακούλα, γιατί φοβήθηκε, εκδοχή που έδωσε και η σύζυγός του στις Αρχές, τώρα αλλάζει τον ισχυρισμό του.


Μιλώντας την Κυριακή (12.Ο5.24) στο MEGA, ο δικηγόρος του ζευγαριού στη Βραυρώνα, Δημήτρης Ζορμπάς δήλωσε πως ο πατέρας από το Νεπάλ του είπε πως δεν γνώριζε πως στην σακούλα είχε το νεκρό βρέφος.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

«Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου την δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Ο ίδιος μου είπε πως δεν γνώριζε πως στην σακούλα είχε το βρέφος.

Μου είπε πως η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος. Εάν διαπιστώσω πως έχουν κάνει αυτήν την αποτρόπαια πράξη τότε δεν θα συνεχίσω να είμαι δικηγόρος κανενός», δήλωσε ο κ. Ζορμπάς.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κουμπάρος του θύματος ο 63χρονος που πυροβόλησε σε σπίτι

Σημειώνεται πως στους γονείς ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία. Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Γεννήθηκε πράγματι νεκρό ή μήπως «έσβησε» από τα χέρια των γονέων του; Αυτό που εκτιμούν και μετά από μια πρώτη εικόνα που τους έδωσε ιατροδικαστής, είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βρέφος να ήταν ζωντανό, ενώ μάλιστα αφήνουν το ενδεχόμενο ανοιχτό να έπαθε ασφυξία, όταν ο πατέρας του το έκλεισε στη σακούλα.

Η ομολογία του πατέρα στη Βραυρώνα

Να σημειωθεί πως ο άνδρας έχει ήδη ομολογήσει πως αυτός ήταν που πέταξε την σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια, ενώ έπειτα την εντόπισαν οι αρχές μετά από έρευνες.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA.

Μάλιστα, ο ίδιος λέει πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης.

Επιπλέον, όπως είπε ο πατέρας έπιασαν οι πόνοι την μητέρα και άρχισε να αιμορραγεί. Στη συνέχεια, περιέγραψε στις Αρχές πώς απέβαλε η 30χρονη ενώ πρόσθεσε ότι δεν χτύπησε το βρέφος.

Πηγή: newsit.gr