Αναβλήθηκε συναυλία του Τόνι Σφήνου λόγω της Αγίας Σοφίας

Σφήνος Αγίας Σοφίας

Τι ανέφερε ο δήμαρχος Γλυφάδας

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανακοίνωσε την αναβολή της αποψινής συναυλίας του Τόνι Σφήνου στο Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας λόγω της Αγίας Σοφίας και της σημερινής προσευχής.

Το κείμενο εξηγεί ότι ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει στην ημέρα θλίψης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Η συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουλίου.

«Οι καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα και ο Ακάθιστος Ύμνος θα ακούγεται σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ορθοδοξίας σήμερα», αναφέρεται στη σελίδα του Δήμου Γλυφάδας.

«Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία με τον Τόνι Σφήνο αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουλίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος μας συμμετέχει στην ημέρα θλίψης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και στην αγρυπνία της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας και αναβάλλει την αποψινή εκδήλωση στο πλαίσιο του drive in Φεστιβάλ», υπογραμμίζει ο κ. Παπανικολάου.

Οι κρατήσεις που είχαν γίνει για σήμερα, ισχύουν κανονικά για τις 28 Ιουλίου, που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τον Τόνι Σφήνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *