Ζωή Ασουμανάκη: «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας – Αλλα φαίνονται στο Survivor» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζωή Ασουμανάκη

Αποκαλυπτική η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Ζωή Ασουμανάκη.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και για παίκτες που βρίσκονται ακόμη στον Αγιο Δομίνικο.

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι, οι άλλοι παίκτες με ρωτούσαν πώς πάει το Survivor και τι γνώμη έχει ο κόσμος γι’ αυτούς. Κολυμπάω γενικά, απλά εκείνη τη μέρα έπεσα από ψηλά, ήπια νερό και πιέστηκα πολύ. Οι παίκτες που φεύγουν τα βράδια είναι η Δαλάκα, η Όλγα, ο Παππάς και ο Σάββας. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ Δαλάκας και Ασημίνας», είπε αρχικά η Ζωή Ασουμανάκη.


Η Ζωή Ασουμανάκη είπε στη συνέχεια: «Ο Φάνης ξέρει ότι είναι δυνατός παίκτης και έχει έπαρση. Καλό θα ήταν να χαλαρώσει γιατί βλέπω ότι δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Ήθελα ο Τζέιμς να έρθει στην ομάδα μας. Τη Σταυρούλα δεν τη γνώριζα, αλλά δεν μου έβγαλε καλό χαρακτήρα, σχολίαζε ακόμα και εμένα».

Κλείνοντας, η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Εγώ έστελνα φιλάκια στον Φάνη, αλλά ταράχτηκε η Χρύσα. Δεν ξέρω αν υπήρξε ζήλεια από την πλευρά της. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται».