Κορονοϊός: Τα πέντε εμβολιαστικά κέντρα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Κορονοϊός Κορδελιού Ευόσμου

Ετοιμα να λειτουργήσουν και να δεχθούν πολίτες

Κορονοϊός: Ετοιμα να υποδεχθούν κόσμο για να κάνουν τα εμβόλια του κορονοϊού είναι τα εμβολιαστικά κέντρα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Κορονοϊός: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο δήμο αναμένεται να λειτουργήσουν 5 εμβολιαστικά κέντρα, με 9 ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα:

▪ 3 αίθουσες είναι έτοιμες να λειτουργήσουν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου.

▪ 2 αίθουσες στην 3η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), στην οδό Καραολή και Δημητρίου, στο πρώην ΙΚΑ Ευόσμου.

▪ 1 αίθουσα στην 9η ΤΟΜΥ, στην οδό Σμύρνης 25, στο πρώην ΙΚΑ Κορδελιού.

Διαβάστε επίσης  Στο ΕΕΘ ο Στέλιος Αγγελούδης - Απαντήσεις για Καπάνι, παραεμπόριο και φορτοεκφορτώσεις

▪ 1 αίθουσα στη 10η ΤΟΜΥ, στην οδό Ιλιάδος 3.

▪ 2 αίθουσες (15η και 16η ΤΟΜΥ) συστεγάζονται στην οδό Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό όλες οι αίθουσες εμβολιασμού θα λειτουργούν από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ (πλην της οδού Κολοκοτρώνη, όπου η μία θα λειτουργεί πρωί και η άλλη βράδυ), ενώ η προσέλευση για τον εμβολιασμό θα γίνεται με ραντεβού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *