“Πλήρωσε” τα αμυντικά κενά ο Αρης – Ηττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό

Αρης Μακάμπι

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε με 3-1

Την αμυντική αδράνεια “πλήρωσε” ο Αρης στο Αγρίνιο που γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό στη 2η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αρκετές καλές στιγμές στον αγώνα, όμως στα μετόπισθεν αντιμετώπισε αρκετά ζητήματα που της κόστισαν.

Εξαιρετικό ρυθμό είχε το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δείχνουν από νωρίς διάθεση να βγουν μπροστά και να αναζητήσουν το γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με σκόρερ τον Σενγκέλια με πλασέ. Πολύ γρήγορα, ο Αρης έφερε το ματς στα ίσα με πολύ ωραία προσπάθεια και πλασέ του Πάλμα στο 20΄. Ο ρυθμός συνέχισε να είναι καλός και στο 35΄ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι σε φάουλ του Φλόρες.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ήταν πιο προσεκτικές και οι ευκαιρίες λιγότερες. Στη μάχη που δόθηκε ο Παναιτωλικός κατόρθωσε να φτάσει στο δεύτερο γκολ με τον Καρέλη στο 63΄ που πήρε το… ριμπάουντ από κεφαλιά του Φαμπιάνο του Αρη καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο αγώνας απέκτησε “τρελό” ρυθμό καθώς ο Αρης αναζητούσε την ισοφάριση και ο Παναιτωλικός βρήκε τους χώρους στην αντεπίθεση. Μια τέτοια ευκαιρία βρήκε στο 77΄ με τον Νταγκό να γράφει το 3-1΄ με κεφαλιά. Στα τελευταία λεπτά ο Αρης έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Ζερβινιό αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (84΄ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59΄ Ντουάρτε), Σενγκέλια (70΄ Μόρσεϊ), Ντίας, Νταγκό (84΄ Χουχούμης), Καρέλης (84΄ Ζοάο Πέδρο).

Aρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μανσίνι, Ντουκουρέ, Γκαρθία (73΄ Ζερβινιό), Ιτούρμπε (73΄ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα, Γκρέι (84΄ Χατζηιωάννου).