Σε επικοινωνία με τον πατέρα της 39χρονης που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη ήρθε χθες (15/11) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την συμπαράσταση του στην οικογένεια της 39χρονης που έζησε τρομακτικές στιγμές στην Κωνσταντινούπολη.
Η περιπέτεια για την 39χρονη αλλά και την οικογένεια της έλαβε τέλος το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, οπότε και η Άννα έφτασε με τουρκικό ασθενοφόρο από την Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε επίσης: Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Εφτασε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η 39χρονη που τραυματίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)
Εμφανώς συγκινημένη, η μητέρα της 39χρονης αγκάλιασε σφιχτά την κόρη της, που είδε για πρώτη φορά μετά το σοκαριστικό περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη, που συγκλόνισε όλον τον κόσμο.