Μόνος του στη Βουλή ο Στίγκας – Απόντες οι βουλευτές των Σπαρτιατών (ΦΩΤΟ)

Σπαρτιάτες Βουλή

Σήμερα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Χωρίς τους βουλευτές των Σπαρτιατών εμφανίστηκε στη Βουλή για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις φωτιές στη χώρα, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας.

Η εικόνα είναι χαρακτηριστική και μαρτυρά το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στους «Σπαρτιάτες», οι οποίοι σήμερα έχουν προγραμματίσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μάλιστα, υπάρχουν βουλευτές που προαναγγέλλουν εξελίξεις.

Μάλιστα, η συνεδρίαση γίνεται εξ αναβολής, καθώς τη Δευτέρα, ο κ. Στίγκας επικαλέστηκε σοβαρό και επείγοντα προσωπικό λόγο και αποχώρησε από τη Βουλή, με αποτέλεσμα την αναβολή της συνεδρίασης της ΚΟ.

Σπαρτιάτες Βουλή

Διαβάστε επίσης  Απειλή για βόμβα στην Βουλή: Από την Θεσσαλονίκη τηλεφώνησε ο φαρσέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο επίκεντρο του προβλήματος βρίσκεται το συνέδριο, με τους βουλευτές να ζητούν να διεξαχθεί με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της βάσης». Όμως, ο κ. Στίγκας εκφράζει επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ επιμένει στη διεξαγωγή του συνεδρίου του χρόνου, καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών είναι πρόσφατο.

Φυσικά, το πρόβλημα συνδέεται ευθέως με τον καταδικασμένο για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που φέρεται ότι ελέγχει την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέσα από τη φυλακή, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι βουλευτές προήλθαν από τους «Έλληνες».