Βελόπουλος: “Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί” (ΒΙΝΤΕΟ)

Βελόπουλος

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας σήμερα (27/4) το πρωί στο OPEN, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης παγίδευσε τον Αρχιεπίσκοπο και τον εργαλειοποιεί».

«Στη Βουλή, απλώς επανέλαβα αυτούσια τα λόγια του Αρχιεπισκόπου. Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα –για να μην διχάσουμε τους Έλληνες– να μην πάνε στην εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Δείτε επίσης: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός” (ΒΙΝΤΕΟ)


Σχετικά με το άγριο επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και τον ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, ο κ Βελόπουλος υποστήριξε ότι «υπάρχει επίσημο βίντεο της Βουλής που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξαν προκλήσεις από τον Γραμμένο προς τον Φλώρο».

«Πήραν ένα ψευτοδιάλογο που έδωσε ο ίδιος ο θύτης και έκαναν το θύμα – θύτη» είπε μεταξύ άλλων.