Aστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σ η σύλληψη ιδιοκτήτη επιχείρησης που ενέχεται σε διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων προχωρήσαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούν και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.
Πρόκειται για 70χρονο Ελληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.
Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατελήφθη ο παραπάνω να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 50 πακέτα τσιγάρα και 44 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα – ταπετσαρίες επίπλων που διατηρεί, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 1.780 πακέτα τσιγάρα και 288 συσκευασίες καπνού, που επίσης δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.