Θεσσαλονίκη: Εκρυβε στο σπίτι του πομποδέκτες, πούρα Κούβας και μαχαίρια (ΦΩΤΟ)

Ερευνα στην οικία και σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε 40χρονος στην περιοχή της Αγίας Τριάδος στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης πραγματοποίησαν.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για λαθρεμπορία καθ’ υποτροπή βιομηχανοποιημένων καπνών, παράβαση του Νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και παράνομη οπλοκατοχή.

H ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία και σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε 40χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Αγίας Τριάδος.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για λαθρεμπορία καθ’ υποτροπή βιομηχανοποιημένων καπνών, παράβαση του Νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και παράνομη οπλοκατοχή.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή

Ειδικότερα, σε κλειστό αποθηκευτικό χώρο ανευρέθηκαν :
• (945) πούρα Κούβας τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν τις απαραίτητες ένσημες ταινίας φορολόγησης
• (16) φορητοί πομποδέκτες
• (6) αναδιπλούμενα μαχαίρια και (1) μεταλλική σιδερογροθιά καθώς και
• (1) φορητή συσκευή φραγής ή παρεμβολής ραδιοσυχνοτήτων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος ο οποίος τυγχάνει σεσημασμένος για έτερα αδικήματα, παραβίασε τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του σε Αστυνομικό Τμήμα της πόλης”.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη