Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο με εγκατάλειψη τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, όπου τραυματίστηκε σοβαρά μια 21χρονη κοπέλα.
Ειδικότερα, το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα – Τραυματίστηκε σοβαρά
Διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν το χτυπημένο (από την πλευρά του συνοδηγού) όχημα και ειδοποίησαν την Τροχαία Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του.
Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η τραυματισμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται σοβαρή.