Θεσσαλονίκη: Κούφωμα έπεσε και έσπασε τη τζαμαρία εν ώρα μαθήματος σε δημοτικό σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη

Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι μαθητές

Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν μαθητές το πρωί της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο σχολείο στη Θεσσαλονίκη, η δασκάλα ζήτησε από έναν μαθητή να ανοίξει το παράθυρο της τάξης και εκείνη τη στιγμή, το κούφωμα ξηλώθηκε και έσπασε το τζάμι.

“Σήμερα στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης έπεσε κάποιο από τα πανάρχαια κουφώματα και ήταν μόνο τύχη που δεν είχαμε θύματα. Τύχη είχαμε και πέρσι όταν κομμάτι από στέγαστρο έπεσε στο προαύλιο. Πόσο ακόμα θα προκαλούμε την τύχη μας σε ένα σχολείο με εξαιρετικό προσωπικό αλλά εντελώς ακατάλληλες υποδομές; Στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και περιμένουμε να είναι αν μη τι άλλο ασφαλή από την κτιριακής άποψη”, έγραψε στο facebook η δημοσιογράφος Κατερίνα Νικολάου.

Διαβάστε επίσης  Σήμερα οι εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών στα πρότυπα σχολεία - Ποια η διαδικασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *