Θεσσαλονίκη: Πάνω από 34000 παραβάσεις για παράνομο παρκάρισμα σε εννέα μήνες

Συνεχίζονται οι τροχονομικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται για παράνομη στάθμευση σε διάφορες περιοχές στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, μέσα στο χρονικό διάστημα εννέα μηνών βεβαιώθηκαν περισσότερες από 34.000 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Οχημα συγκρούστηκε με μηχανή στην Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θέτοντας ως στόχο την εύρυθμη και ακώλυτη κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στις λεωφορειολωρίδες, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο εννεάμηνο, ήτοι από 01 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2023, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν καθημερινά ελέγχους εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά (34.149) παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, για τις οποίες έγιναν (770) άρσεις με γερανό.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς τόσο με τη διενέργεια εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων όσο και με την έντονη παρουσία τροχονόμων με πρωταρχικό στόχο την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”.