Χειροπέδες σε 51χρονο υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος πέρασαν αστυνομικές αρχές στην Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, ο 51χρονος συνελήφθη καθώς επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δύο ανήλικες.
Οι νεαρές, που βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό είναι η εξής:
«Κληθέντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-02-2025), συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό –υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, καθώς επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δύο ανήλικες.
Οι νεαρές, που βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Πηγή φωτό: Envato.com