Θεσσαλονίκη: Ξάφριζαν ποτά από σούπερ μάρκετ – Χρησιμοποιούσαν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Ανδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη προχώρησαν στην εξιχνίαση οκτώ κλοπών που σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ διαφόρων περιοχών της πόλης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρείς αλλοδαποί ηλικίας 25, 32 και 35 ετών και μία 30χρονη ημεδαπή, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού προέβαιναν κατ’ επανάληψη σε κλοπές πλήθους προϊόντων από σούπερ μάρκετ στην Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα αλκοολούχων ποτών.

Δείτε επίσης: Tρόμος στην Θεσσαλονίκη: Διέρρηξε κατάστημα και απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και η αξιολόγηση προανακριτικού υλικού οδήγησε στην εξιχνίαση οκτώ (8) περιπτώσεων κλοπής που έλαβαν χώρα σε υπεραγορές στις περιοχές Λαγκαδά, Νεάπολης, Συκεών, Ξηροκρήνης, Ηλιούπολης, Σταυρούπολης, Ωραιοκάστρου και Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρείς αλλοδαποί (δύο άντρες – μία γυναίκα) ηλικίας 25, 32 και 35 ετών και μία 30χρονη ημεδαπή, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα Αυγούστου 2023 – Ιανουαρίου 2024, προέβαιναν κατ’ επανάληψη σε κλοπές πλήθους προϊόντων από υπεραγορές (σούπερ μάρκετ) του Νομού Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα αλκοολούχων ποτών.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Η νεκρή γυναίκα φέρεται ότι μετέφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό - Ποιος ήταν ο στόχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν κυρίως ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα προσπαθώντας να καταστήσουν δυσχερή την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητάς τους.

Πρωινές ώρες χθες (18-01-2024), σε έρευνα που έγινε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία όπου διέμεναν ο 25χρονος με την 30χρονη (σύντροφοι), στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, οπότε και τα δύο άτομα συνελήφθησαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay