Σε μια “Αρπαγή” με την Μαίρη Αργυριάδου για το “Breakfast@star” βρέθηκε η γνωστή influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε για την είδηση των τελευταίων ημερών πως γνωστή influencer χρωστά χρήματα στην εφορία.
«Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμαστικό στον Λιάγκα. Αν θες να το βαφτίσεις έτσι, βάφτισέ το. Είμαι άνθρωπος πολυμίξερ και νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω το Πρωινό» είπε αρχικά.
Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας: «Μετάνιωσα που πήγα στο Survivor All Star»
Για το θέμα με την influencer και το δημοσίευμα με την φοροδιαφυγή απάντησε: «Θα απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, ότι δεν είμαι εγώ αυτή. Αλεξανδρούλα έρμη τι ακούς κι εσύ; Τι βιώνεις θα έλεγα. Θέλω λίγη ηρεμία».
«Είναι μάλλον όταν εκθέτεις κάτι πολύ και το παρουσιάζεις έντονα στα social μετά πρέπει να είσαι έτοιμος όπως στα καλά έτσι και στα κακά να το αντιμετωπίσεις. Έχει κλείσει τελείως το κεφάλαιο με τον Στάθη και δεν μιλάμε πια καθόλου. Γενικά να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω να το συζητήσω» ανέφερε κλείνοντας το κεφάλαιο Στάθης Σχίζας.