Ανανεωμένη στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA επιστρέφει η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη.
Η πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 και θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, την ίδια ώρα. Η νέα ομάδα συνεργατών της γνωστής παρουσιάστριας αποτελείται από τους, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάση Πάτρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νανά Παλαιτσάκη.
Πρόσφατα, το MEGA έδωσε στη δημοσιότητα και ένα πρωτότυπο τρέιλερ για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη και τους νέους της συνεργάτες.
Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη θα καλωσορίζει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό στο ολοκαίνουργιο πλατό της εκπομπής του Mega που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.