MasterChef: Αυτός θα είναι ο νικητής του Silver Award!

MasterChef Master Chef

«Μάχη» για το ζευγάρι του μαγειρικού σόου

Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μένει με 2 μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με 4, τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα και η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με 3: τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση.

Και φτάσαμε πλέον στο τελευταίο στάδιο αυτής της εβδομάδας, με την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο να βρίσκονται αντιμέτωποι στο MasterChef.

Το ζευγάρι του παιχνιδιού βρίσκεται αντιμέτωπο με την πρόκληση των 10.000 ευρώ.

Ποιος θα είναι ο νικητής του Silver Award;

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε την μεγάλη αποκάλυψη πριν μερικές ημέρες για τον παίκτη που θα κερδίσει τις 10.000 ευρώ, φτάνοντας μέχρι το τέρμα των δοκιμασιών!

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπέλλο!

Παραμένουν ζευγάρι Μαρία και Μπέλλος!

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έστρεψαν επάνω τους τα βλέμματα από την αρχή του MASTERCHEF 4.

Η σχέση τους είναι εκρηκτική και οι φήμες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν για το ζευγάρι του MASTERCHEF.

Αυτό που ειπώθηκε το προηγούμενο διάστημα, είναι πως μετά το τέλος των γυρισμάτων το ζευγάρι χώρισε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, σήμερα τα ανατρέπει όλα.

“Ο Δημήτρης με την Μαρία κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, το μισό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Ασπροβάλτα. Κυκλοφορούσαν πολύ προσεκτικά με καπελάκια στην παραλία της Ασπροβάλτας χέρι με χέρι.

Άρα, οι πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει ήταν εντελώς ανυπόστατες”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο Happy Day της Τρίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *