Ο Ηρακλής Αποστολίδης ήταν αυτός που αποχώρησε τελικά από το MasterChef.
Στο χθεσινό επεισόδιο, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef, ο Γιώργος Λασκαρίδης για τρίτη φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη Γεωργίου για πρώτη φορά και ο Ηρακλής Αποστολίδης για πέμπτη συνεχόμενη, φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές για να διεκδικήσουν την είσοδο στη δεκάδα του διαγωνισμού.
Ντέμη και Γιώργος στο στόχαστρο της Κατερίνας – «Με βάζει σε σκέψεις όλο αυτό»
Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίστηκε από απλότητα αλλά με δύσκολες τεχνικές, ήταν το σημερινό ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους.
Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, ήταν τα κύρια στοιχεία, που αναζήτησαν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμης και του Ηρακλή.
Από τη διάθεση των διαγωνιζόμενων και την επικοινωνία με τον εξώστη, τα πράγματα έδειχναν πως πλέον, όσοι έχουν μείνει μέσα στον διαγωνισμό, έχουν βάλει στην άκρη μικρότητες και καταστροφικούς εγωισμούς και έδειχναν να έχουν έρθει αρκετά κοντά.
Τα αποτελέσματα σε οπτικό επίπεδο έδειχναν πως κρίνονται μεταξύ δύο εκ των τριών μιας και μία από τις προσπάθειες ήταν αρκετά κοντά στο πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής.
https://www.youtube.com/watch?v=Medk__GtOyU#action=share
Οι κριτές αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει ο Ηρακλής Αποστολίδης.
Πηγή: zappit.gr