Εντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες τα βίντεο με τη δράση γνωστής pet groomer στον Βόλο, η οποία φαίνεται να κακοποιεί τα κατοικίδια κατά τον καλλωπισμό τους στο κατάστημα που εργάζεται.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βλέποντας τα σχετικά σκληρά πλάνα, ξέσπασε άγρια κατά της συγκεκριμένης γυναίκας στον «αέρα» του Buogiorno το πρωί της Παρασκευής (4/4).
«Επειδή ξέρω τον ήχο των Καβαλιέ, του πιάνει την άρθρωση και του την πιέζει με ό,τι δύναμη έχει. Ξέρω πώς φωνάζουν τα Καβαλιέ, ακόμα κι αν τα πατήσεις ή αν δαγκωθούν μεταξύ τους. Εδώ είναι ένα βασανιζόμενο ζώο, στο σημείο να του σπάσει το κόκκαλο! Έχω 20 χρόνια Καβαλιέ και ξέρω απ’ έξω κι ανακατωτά τον ήχο τους!», σχολίασε σε υψηλούς τόνους ο παρουσιαστής.
Δείτε επίσης: Βόλος: Οργή στο διαδίκτυο με pet groomer – Φαίνεται να κακοποιεί ζώα σε βίντεο
«Αυτό εδώ ήταν σκηνή βασανιστηρίου! Εγώ θα τη μηνύσω! Είναι βασανίστρια! Είναι απάνθρωπο αυτό που έκανε!», ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα πλάνα που αντίκρισε.
«Είναι σκηνές άγριων βασανιστηρίων! Δεν είναι τρόπος αυτός! […] Ό,τι και να μου δείξει, η βαρβαρότητα και η αγριότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα ζώα δεν αναιρείται ούτε εκατοστό! […] Αν ακούσεις πώς ωρύεται το σκυλάκι, όταν του πιάνει το πόδι, μόνο κουφός αν είσαι δεν λες ότι είναι μηνύσιμο! Να διωχθεί ποινικά!», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.