Στο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου η ομάδα των Κόκκινων γνώρισε ακόμα μία ήττα.
Μετά και τη νέα ήττα, οι Κόκκινοι έπρεπε να επιλέξουν ακόμα δύο παίκτες από την ομάδα τους για να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Δείτε επίσης: Survivor All Star: Συμπληρώθηκε το “παζλ” το παικτών προς αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Η κάλπη έβγαλε τους Μελίνα Μεταξά και Τάκη Καραγκούνια. Έτσι, οι πέντε υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Γιώργος Κόρομι, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.
Σήμερα, οι παίκτες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού. Η κατάσταση δεν αλλάζει και οι Μαχητές ξανακερδίζουν το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη και φεύγουν με γεμάτα στομάχια και μικρότερη ανησυχία για την αποχώρηση αφού μόνο ένας δικός τους παίκτης είναι υποψήφιος και αυτός είναι… ο Σπύρος Μαρτίκας.
Η αποψινή αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στις δύο κοπέλες υποψήφιες και συγκεκριμένα τη Μελίνα Μεταξά και την Εύη Σαλταφερίδου.
Σύμφωνα με τα spoiler που η Εύη Σαλταφερίδου είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star.
Πηγή: newsbomb.gr