Ενα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκονται οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor All Star και έτσι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα.
Οι παίκτες δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν στους στίβους μάχης προκειμένου να καταφέρουν, βήμα βήμα, να κερδίσουν μια θέση στο Γαλάτσι.
Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, στις 21/6, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μια εξέλιξη που σίγουρα δεν περίμενε κανείς, μιας κι από την αρχή του παιχνιδιού βρισκόταν ανάμεσα στα φαβορί.
Τελικά, όμως, για ακόμη μια φορά τα δεδομένα ανατράπηκαν. Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 26/6, θα έχουμε νέο επεισόδιο, όπου οι παίκτες θα αγωνιστούν για την πρώτη ατομική ασυλία.
Σύμφωνα με ασφαλείς λοιπόν πληροφορίες, ο παίκτης που εξασφαλίζει για ακόμη λίγο τη παραμονή του στο παιχνίδι είναι ο Σάκης Κατσούλης!
Όσον, τώρα, αφορά τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αυτός θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.