Ξέσπασε κατά γνωστού δικηγόρου η Κατερίνα Καινούργιου – «Με βρίζει χυδαία εδώ και καιρό»

Κατερίνα Καινούργιου

Δεν θέλησε να ακούσει τις δηλώσεις του

Ενα σφοδρό ξέσπασμα είχε στον “αέρα” της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, εξαιτίας του δικηγόρου Θάνου Καρατσιόλη.

Με αφορμή το περιστατικό με τη σύλληψη της Εύης Βατίδου, με την οποία ενεπλάκη ψευδώς το όνομά του δικηγόρου, η Κατερίνα Καινούργιου έφερε στο επίκεντρο το θέμα της μαζί του.

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να αναφερθεί στη σκληρή διαδικτυακή επίθεση που δέχεται από τον εν λόγω νομικό, ο οποίος μέσα από τα social media εξαπολύει συχνά δριμύτατο κατηγορώ απέναντι σε συγκεκριμένους celebrities.

«Θέλω να πω για τον συγκεκριμένο… είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος επιτίθεται χυδαία σε γυναίκες μέσα από τα social media και σε εμένα συνεχώς και δεν θέλω να δω καμία δήλωσή του. Είναι από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κύριο Κούγια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης  Ξέσπασε ο Νίκος Κοκλώνης: «Ακούγονται διάφορα για την Κατερίνα Καινούργιου, θέλω να ξεκαθαρίσω» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν ξέρω τι κάνει. Το ξέρει και η ομάδα μου και απορώ γιατί του κάναμε τις δηλώσεις. Δεν θέλω να τον δούμε», τονίζει η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με βρίζει χυδαία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όχι μόνο εμένα αλλά και συγκεκριμένα άλλους ανθρώπους. Εγώ ειδικά δέχομαι μία απίστευτη επίθεση από τον συγκεκριμένο. Δεν θέλω να δω καμία δήλωσή του και είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον κύριο Κούγια», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.