Στην Τουρκία ξεκίνησαν ήδη τα προεκλογικά τραγούδια για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ανάμεσα σε αυτά βρέθηκαν και κάποια ερωτικά.
Όλα αυτά την ώρα που κυκλοφορούν σενάρια για εκλογές στη γείτονα χώρα πριν από τον Ιούνιο, πιθανόν τον Μάιο ή και τον Απρίλιο και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα σε αυτό το προεκλογικό σκηνικό και με τις δημοσκοπήσεις να μην είναι υπέρ του, να περιοδεύει σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας και να προσπαθεί να προσεγγίσει τη νεολαία.
Όπου πηγαίνει δε, ακούγονται ερωτικά τραγούδια για τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο. Το νέο τραγούδι αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η καρδιά που αγαπάει δεν αντέχει στα νάζια και τις τσαχπινιές. Εσύ που είσαι από την Ερζερούμ μην με χτυπάς, μη με χτυπάς, είμαι πληγωμένος. Δεν σου λέω ψέματα, είμαι ερωτευμένος μόνο μαζί σου. Μόνο εσένα αγαπώ…».