Νοτοπούλου: “Καλή τύχη πασαλάκια, καλωσόρισες ταλαιπωρία”

Νοτοπούλου Θεσσαλονίκη Μαζί

Καυστική η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί”

Με ανακοίνωση της, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” Κατερίνα Νοτοπούλου σχολίασε το… πολυσυζητημένο από χθες θέμα με τα πασαλάκια στην Ερμού στη Θεσσαλονίκη.

“Ο κ. Ζέρβας συνεχίζει τις χορηγίες στο κακό παρελθόν της Θεσσαλονίκης. Για τον δήμαρχο κάθε κρίση είναι ευκαιρία, είναι ευλογία. Ξηλώνοντας τα πασαλάκια το κυκλοφοριακό ξανά προς τη δόξα τραβά. Με αφορμή την υγειονομική και οικονομική κρίση, ο κ. Ζέρβας εξυπηρετεί όλα τα συμφέροντα από τα οποία έδωσε μεγάλο αγώνα να απαλλαγεί αυτή η πόλη”, τόνισε αρχικά η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τέλος, η κ. Νοτοπούλου άφησε αιχμές στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα: “Όλους εκείνους που χαίρονταν και κέρδιζαν από την ακινησία, από το μποτιλιάρισμα, από την καθήλωση του πολεοδομικού συγκροτήματος. Ο κ. Ζέρβας έβαλε όπισθεν και μαζί του πηγαίνει πίσω όλη η Θεσσαλονίκη. Καλή τύχη πασαλάκια, καλωσόρισες ταλαιπωρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *