Τρία ρούχα που μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα σου (ΒΙΝΤΕΟ)

ρούχα τρία κομμάτια

Η επένδυση που θα κάνεις στην γκαρνταρόμπα σου

Αν θέλεις πραγματικά να έχεις στη ντουλάπα σου ρούχα που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις στιγμές που τα χρειάζεται τότε τρία κομμάτια είναι αρκετά.

Μπορείς, αντί να ξοδέψεις χρήματα για περισσότερα οικονομικά ρούχα, να επενδύσεις σε ένα αληθινά πολυτελές κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά και θα μεταμορφώσει την εικόνα σου.

Η Γαλλίδα Marie-Anne Lecoeur, η οποία έχει δικό της κανάλι στο YouTube, δίνει συμβουλές για το ποια είναι εκείνα τα τρία κομμάτια που θα αλλάξουν τη ζωή σου, μεταμορφώνοντας εντελώς την εικόνα σου.

Οι Γαλλίδες άλλωστε λατρεύουν αυτά τα ρούχα και δεν τα αποχωρίζονται ποτέ. Η Lecoeur εξηγεί αναλυτικά το γιατί.

Αυτά είναι τα τρία ρούχα που θα αλλάξουν την εμφάνισή σας

1. Το μεταξωτό πουκάμισο

Ενα αληθινά πολυτελές, μεταξωτό πουκάμισο μπορεί να γίνει η επιτομή του στυλ, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Σύμφωνα με τη Lecoeur είναι το κομμάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα, πιο όμορφη και πιο ελκυστική.

Μπορείς να το επιλέξεις είτε σε ένα «βασικό» χρώμα όπως είναι το μαύρο, αν και η fashion vlogger προτείνει ένα κομψό σμαραγδί που μεταμορφώνει στο λεπτό κάθε εμφάνιση.

Επιπλέον ένα μεταξωτό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κομψό, υφασμάτινο παντελόνι, με ένα καλοραμμένο τζιν, με μία pencil φούστα, με μάλλινη ζακέτα, με σακάκι ή με ένα αμάνικο πουλόβερ.

Προτίμησε ένα που έχει «κρυμμένα» τα μπροστινά κουμπιά του για ακόμα περισσότερο στυλ.

Διαβάστε επίσης  Τα παπούτσια που θα δώσουν στυλ ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση

Δείτε επίσης: Τα 9 trends στο ντύσιμο για το χειμώνα του 2021

2. Το κασμιρένιο πουλόβερ με σηκωμένο γιακά

Αν υπάρχει ένα μόνο κομμάτι (μετά τα τζιν) που οι Παριζιάνες λατρεύουν να φορούν αυτό δεν είναι άλλο από το κασμιρένιο πουλόβερ.

Σύμφωνα με την Marie-Anne Lecoeur οι Γαλλίδες λατρεύουν το συγκεκριμένα ρούχα γιατί «είναι ό,τι πιο απαλό θα φορέσεις ποτέ» και σχεδόν όλες έχουν στη ντουλάπα τους ένα σε μαύρο χρώμα και πάντα με σηκωμένο γιακά.

Το ιδιαίτερο με το συγκεκριμένο item είναι οι φορές εκείνες που θα το φορέσεις με τρόπο απρόσμενο και ανατρεπτικό. Ακριβώς όπως κάνει εδώ η Lecoeur, η οποία το έχει συνδυάσει με ένα μίντι, εμπριμέ φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση για έναν συνδυασμό που αφήνει το στίγμα του,

3. Το δερμάτινο τζάκετ

Στη Γαλλία του αποκαλούν απλώς «perfetto», δηλαδή «τέλειο». Και έχουν δίκιο. Αυτό το κομμάτι μπορεί αληθινά να αλλάξει τη ζωή σου, μεταμορφώνοντας την εμφάνιση σου γιατί έχει άμεση σχέση με την πολυτέλεια. Γιατί τι είναι πιο πολυτελές από το μαλακό, αυθεντικό δέρμα που θα μείνει στη ντουλάπα σου μία ολόκληρη ζωή;

Οπως λέει η Lecoeur «όταν βρεθείτε στη Γαλλία θα δείτε δέρμα παντού». Ακόμα κι αν δεν είναι στα πόδια τους, θα το συναντήσεις σίγουρα κάπου αλλού.

Με τι θα φορούσε η fashion vlogger το δερμάτινο μπουφάν της; Με το μεταξωτό πουκάμισο για το οποίο μίλησε στην αρχή γιατί και τα δύο είναι τόσο σικάτα και απαλά. Επιπλέον το μαύρο, δερμάτινο τζάκετ δείχνει υπέροχο με ένα total white σύνολο γιατί η αντίθεση που δημιουργείται είναι τόσο εντυπωσιακή και ξεχωριστή.

Πηγή: womantoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *