Super League: Τα πλάνα του Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ

Σήμερα το απόγευμα το ντέρμπι (7.30μμ)

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ για το σημερινό (7.30μμ) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία το τρίποντο έτσι ώστε να… επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

Οι παίκτες του “Δικεφάλου” είναι αποφασισμένοι να υποχρεώσουν τους “ερυθρόλευκους” στη πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και να μειώσουν τη διαφορά στο -7.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχοντας ζήσει ως ποδοσφαιριστής πολλά ματς απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του σήμερα να βγάζουν την ψυχή τους και να αποδεικνύουν στην πράξη πως η ομάδα τους δεν υστερεί του Ολυμπιακού. Φυσικά το πάθος και η ψυχή δεν αρκούν αφού ο Δικέφαλος θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, να αποφύγει τα ατομικά λάθη και τις ολιγωρίες στην άμυνα και να μην επιτρέψει στους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στην προσπάθεια αυτή ο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αουγκούστο ενώ μπορεί να συμπεριλήφθηκε ο Γιαννούλης στην αποστολή όμως θα μείνει στον πάγκο. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σοάρες στο αριστερό. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς οι Ινγκασον, Κρέσπο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενω η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ και τον Ουάρντα πίσω από τον Σφιντέρσκι που θα έχει στα άκρα τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα καλείται να κάνει το restart με τη νίκη και αυτό είναι τεράστιο κίνητρο. Φυσικά θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της και η διαιτησία με τον Φάμπρι να είναι ο Ιταλός ρέφερι και ο Παπαπέτρου ο τέταρτος διαιτητής.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Πηγή: metrosport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *