ΠΑΟΚ: Με τροφική δηλητηρίαση οκτώ μέλη της ομάδας χάντμπολ – Αναβλήθηκε ο αγώνας με την ΑΕΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Αναβλήθηκε η σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση των πλέι οφ στη Handball Premier, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι οκτώ παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κωνσταντέλια – Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τα 10 μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ διακομίσθηκαν σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε οξεία γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα η ΟΧΕ να αναβάλει το παιχνίδι.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χάντμπολ έχει ως εξής:

«Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης  Σημαντική κίνηση από τον ΠΑΟΚ: Βάζει ακουστική περιγραφή στην Τούμπα για τα άτομα με οπτική αναπηρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».