Θεσσαλονίκη: Μπλόκαραν το κλείδωμα αυτοκινήτων με τηλεχειριστήρια… πασπαρτού!

Δύο αλλοδαπούς συνέλαβαν χθες οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τα οποία μπλόκαραν το κλείδωμα και ξεκλείδωμα οχημάτων.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη πρώτες πρωινές ώρες χθες (16-1-2021) στην περιοχή του Ευόσμου 37χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να οδηγεί όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί πριν λίγα λεπτά κλοπή από την ίδια περιοχή, ενώ σε έρευνα εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) πιστωτικές κάρτες των οποίων ιδιοκτήτες αναζητούνται προκειμένου να αποδοθούν.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

Επιπλέον στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροδέμα ηρωίνης.
Πρωινές ώρες χθες (16-1-2021) συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε κεντρικό σημείο της πόλης 20χρονος αλλοδαπός μαζί με επίσης αλλοδαπό συνεργό του, διότι παραβίασαν όχημα πλησίον του σημείου σύλληψης και στην συνέχεια εξήλθαν προσπαθώντας να διαφύγουν πεζή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο (2) ηλεκτρονικοί πομποί (τηλεχειριστήρια) με τα οποία είχαν την δυνατότητα να μπλοκάρουν το κλείδωμα και ξεκλείδωμα οχημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *