Τα σενάρια για το επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο με ένα νεκρό και δυο τραυματίες 

Ερευνες πραγματοποίει η Αστυνομία για την συμπλοκή με ένα νεκρό και δυο τραυματίες που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Μέχρι στιγμής από την έρευνα προκύπτει ότι μια παρέα νεαρών διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξεκίνησε καυγάς μεταξύ τους και αποφάσισαν να πάνε έξω από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε στο λαιμό από μαχαίρι ένας 23χρονος, που έχασε την ζωή του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ένας 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με τραύμα από 22αρι όπλο στην κοιλιακή χώρα.

Παράλληλα ακόμα ένα άτομο, που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή, μεταφέρθηκε με ιδία μέσα σε νοσοκομείο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Η οικογένεια της Κυριακής καταγγέλλει παρακώλυση της ψυχιατρικής εξέτασης του δολοφόνου

Στο σημείο της συμπλοκής η Αστυνομία εντόπισε ένα κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα 22αρι όπλο πεταμένο μέσα σε μια γλάστρα.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το θύμα να έφερε το όπλο και να πρόλαβε να πυροβολήσει τον 26χρονο στην κοιλιά πριν δεχθεί την μοιραία μαχαιριά. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών είναι πως το όπλο ήταν στην κατοχή του 26χρονου και εκπυρσοκρότησε κατά την διάρκεια της συμπλοκής με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί.

Φως στις ακριβείς συνθήκες του αιματηρού περιστατικού αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των θυμάτων που νοσηλεύονται καθώς και άλλων μαρτύρων , ενώ αναμένεται και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης απο τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Πηγή φωτό: EUROKINISSI