MasterChef: Τι συνέβη στο τρίτο μέρος του τελικού (ΒΙΝΤΕΟ)

masterchef spoiler πεντάδα

Ακούστηκαν επικές ατάκες

Το βράδυ της Δευτέρας, στο τρίτο μέρος του τελικού, οι δύο φιναλίστ του MasterChef έζησαν μια μοναδική εμπειρία, μαγειρεύοντας πιάτα του παγκοσμίου φήμης σεφ Fredrik Berselius.

Έχοντας ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για να παραστεί στο MasterChef 5 ο σουηδικής καταγωγής γαστρονομικός δημιουργός Fredrik Berselius, έφτιαξε κάποια πιάτα τα οποία οι δύο φιναλίστ θα έπρεπε να αντιγράψουν, γεγονός που τους δυσκόλεψε αρκετά.

Παρόλα αυτά, από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι συγκινήσεις και τα πειράγματα.

Την ώρα που ο Σωτήρης Κοντιζάς κλήθηκε να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, μια αναφορά στον Διονύση, τον έναν από τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, στάθηκε ικανή να τον κάνει να λυθεί στα γέλια.

“Λοιπόν, σεφ, η Μαργαρίτα και ο Νιόνιος άκουσαν την τεχνική και ποιητική σου προσέγγιση. Τη μαγειρική και γαστρονομική σου φιλοσοφία”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ και κριτής του MasterChef στον Fredrik Berselius.

Στη συνέχεια, όταν ήρθε η σειρά της Μαργαρίτας να σερβίρει τους τρεις κριτές παρουσιάζοντας τα πιάτα της, ο Σωτήρης Κοντιζάς την φώναξε κάπως πιο “ελληνικά” με την ίδια να του απαντά με νόημα:

“Της υπομονής να είσαι σεφ! Δεν πρέπει να βιάζεσαι! Το καλό πράγμα αργεί να έρθει”.

Στο μεταξύ οι άλλοι δύο σεφ λύθηκαν στα γέλια.

“Ο σεφ, ακόμα δεν έχω μπει μέσα να τον σερβίρω, φωνάζει «Μαργαρίτα» αλλά τελευταίος θα φάει γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και το καλό πράγμα αργεί να έρθει”, είπε στην κάμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *