Μεγάλη ένταση στο Masterchef ανάμεσα σε Ανχελ και Ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Masterchef

Η ομαδική δοκιμασία δεν ξεκίνησε καλά για την γκρι μπριγάδα

Μεγάλη ένταση υπήρχε στο Masterchef στην ομαδική δοκιμασία. Στην γκρι μπριγάδα το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό και στο κάδρο βρίσκεται η Ζωή.

Τα πνεύματα στη γκρι μπριγάδα οξύνθηκαν από το ξεκίνημα της δοκιμασίας ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας, Ανχελ, και την υποψήφια προς αποχώρηση, Ζωή. Οι δύο επίδοξοι MasterChef έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντιπάθεια που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και αυτό βγήκε σε ένταση πίσω από τον μαγειρικό πάγκο.

Η σπίθα που άναψε τη διαφωνία ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν ήταν άλλη από τα… κολοκύθια που θα χρησιμοποιούσαν για τη συνταγή των κεφτέδων, τα οποία η 24χρονη θέλησε να σοτάρει πριν τα μαγειρέψει. Η Ζωή θέλησε να υπερασπιστεί την απόφασή της, με τον Ανχελ να της επιβάλει να κάνει αυτό που λέει εκείνος.

Διαβάστε επίσης  Αυτός είναι ο φετινός μεγάλος νικητής του MasterChef 2024 (BINTEO)

«Δεν έχω τον σεφ μου από πάνω που με πληρώνει για να κάνω ό,τι μου λέει. Είμαστε ομάδα. Είναι μεν ο αρχηγός και παίρνει την ευθύνη αλλά εκείνος έχει και την ασυλία του», δήλωσε στο προσωπικό της cue η 24χρονη παίκτρια του MasterChef εμφανώς ενοχλημένη.

«Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα που ίσως έχω κάνει λάθος αλλά ακόμη κι αυτά δεν δικαιολογούν αυτή την επίθεση εναντίον μου. Γιατί για επίθεση πρόκειται. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πάρα πολλά συναισθήματα μαζί: θυμό, λύπη, εκνευρισμό. Και καταπίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου για να μην ξεσπάσω», τόνισε αμέσως μετά η 24χρονη επίδοξη MasterChef.