Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης

Με την ενσωμάτωση στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ να βρίσκεται στο 50% των εκλογικών τμημάτων (αλλά να είναι χαμηλά στην Αττική), ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 39,22%, ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 26,81%, ενώ τρίτος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με 24,07%.

Αναλυτικά σύμφωνα με τα αποτελέσματα τα ποσοστά των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στο 50% των εκλογικών τμημάτων έχει ως εξής:

Νίκος Ανδρουλάκης: 39,22%
Γιώργος Παπανδρέου: 26,81%
Ανδρέας Λοβέρδος: 24,07%
Χάρης Καστανίδης: 3,58%
Παύλος Χρηστίδης: 3,08%
Παύλος Γερουλάνος: 2,57%

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει κάποια δήλωση όταν το ποσοστό ενσωμάτωσης φτάσει σε υψηλότερο βαθμό. Μαζί με το επιτελείο του παρακολουθούν τα αποτελέσματα από την Ιπποκράτους 52-54 όπου είναι το «στρατηγείο» του. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι με τους συνεργάτες του στο Ιδρυμα Α. Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος με τους συνεργάτες του βρίσκεται από τις 18:30 στη Χ. Τρικούπη. Ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στο γραφείο του στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αθήνας. Ο Παύλος Χρηστίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο γραφείο του στην Ιπποκράτους 13. Ο Χάρης Καστανίδης παρακολουθεί τα αποτελέσματα με συνεργάτες του στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *