Θεσσαλονίκη: Στο γήπεδο Καλαμαριάς η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου Καλαμαριά

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρία

Αλλάζουν τα δεδομένα για τη μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τελικά στο γήπεδο της Καλαμαριάς και όχι στο Καυτανζόγλειο, όπως είχε ανακοινωθεί.

Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια εταιρία «μετά από ρητή εντολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άρθηκε αιφνιδιαστικά από την διεύθυνση του Καυτανζόγλειου Σταδίου η άδεια παραχώρησης του για λόγους ανάγκης συμμόρφωσης του σε νέα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των θεατών».

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας

«Η μεγάλη συναυλία γιορτή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη στις 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά στο «Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς» και όχι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, καθώς μετά από ρητή εντολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άρθηκε αιφνιδιαστικά από την διεύθυνση του Καυτανζόγλειου Σταδίου η άδεια παραχώρησης του για λόγους ανάγκης συμμόρφωσης του σε νέα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των θεατών.

Στις 21 Ιουνίου ο αιώνιος έφηβος γιορτάζει τα 50 χρόνια δισκογραφίας του, σε μια συναυλία – γιορτή στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα κατακλυστεί από τη μουσική ιστορία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την αγάπη του κόσμου που πάντα αγκαλιάζει τα τραγούδια του.

Τα εισιτήρια που αναγράφουν το «Καυτανζόγλειο Στάδιο» ως χώρο συναυλίας, ισχύουν κανονικά με ίδια ώρα προσέλευσης & έναρξης.

Οποίος δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία στο νέο χώρο διεξαγωγής, παρακαλούμε πολύ να στείλει email ως τις 31 Μαΐου στο [email protected] το εισιτήριο του με εμφανή τον κωδικό κράτησης, ώστε να του επιστραφούν τα χρήματα.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια μοναδική βραδιά».