Η Γη της Ελιάς: Εξαλλος ο Δημοσθένης με την Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς, ο Φίλιππος γνωρίζει τον Μιλτιάδη και ο πάγος ανάμεσά τους σπάει, αλλά η ζήλια δεν παύει να ελλοχεύει.

Ο εμπρησμός ξυπνάει μνήμες και η Χάιδω σκέφτεται ότι η επίθεση που δέχτηκαν μπορεί να έχει να κάνει με εκδίκηση για τον φόνο που διέπραξε πέρυσι.

Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη κράτησε τα χρήματα του γιατρού και γίνεται έξαλλος.

Επεισόδιο 212 (Τετάρτη 5 Ιουλίου) – Τελευταίο
Ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της.

Διαβάστε επίσης  Maestro: Επιστρέφει απόψε η πετυχημένη σειρά - Τα σημαντικότερα γεγονότα της πρώτη σεζόν

Έτσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα.

Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα παρέα με φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του.

Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια;