Nέα τραγωδία: 19χρονος κατέρρευσε πάνω σε πλοίο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Σύμη όπου ένας 19χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή πάνω στο πλοίο.

Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

“Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύμης, ότι 19χρονος αλλοδαπός επιβάτης Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Αιμιλιανού ν. Σύμης, έχασε τις αισθήσεις του εντός του πλοίου και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με επιβαίνοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας Σύμης, προς παροχή συνδρομής.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια για σκάφος που μπλέχτηκε σε δίχτυα - Το απεγκλώβισε δύτης

Στον 19χρονο επιβάτη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του Κέντρου Υγείας Σύμης, καθώς και από ιατρό και νοσοκόμα που επέβαιναν επί του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, αλλά παρά τις προσπάθειες, ο εν λόγω επιβάτης κατέληξε.

Η σορός παρελήφθη από Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τον κατάπλου του στον λιμένα Σύμης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σύμης.

Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου”.