Nέα τραγωδία: 19χρονος κατέρρευσε πάνω σε πλοίο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Σύμη όπου ένας 19χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή πάνω στο πλοίο.

Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

“Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύμης, ότι 19χρονος αλλοδαπός επιβάτης Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Αιμιλιανού ν. Σύμης, έχασε τις αισθήσεις του εντός του πλοίου και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με επιβαίνοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας Σύμης, προς παροχή συνδρομής.

Στον 19χρονο επιβάτη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του Κέντρου Υγείας Σύμης, καθώς και από ιατρό και νοσοκόμα που επέβαιναν επί του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, αλλά παρά τις προσπάθειες, ο εν λόγω επιβάτης κατέληξε.

Η σορός παρελήφθη από Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τον κατάπλου του στον λιμένα Σύμης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σύμης.

Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου”.