Απαλλαγή από φορολογικά πρόστιμα για τον ΑΣ Άρης

Αρης Αρη Άρης Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι» απαλλάσσονται από «βραχνά» δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Τη δικαίωση, μέσω της δικαστικής οδού, για φορολογικά χρέη που του επιβλήθηκαν για την περίοδο 2002-2011, γνωστοποίησε σήμερα ο ΑΣ Αρης. Οι «κιτρινόμαυροι» απαλλάσσονται από «βραχνά» δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αφορούν σε πρόστιμα και προσαυξήσεις και έχουν -πλέον- ως υποχρεώση την αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου των οφειλών τους.

Ο Ερασιτέχνης Αρης, για το γεγονός, αναφέρε σε ανακοίνωσή του: «Ο A.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ευδοκίμηση των ενδίκων μέσων του από το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης, την αποδοχή των προσφυγών του και την ακύρωση των φορολογικών προστίμων περιόδου 2002-2011.

Διαβάστε επίσης
Basket League: Πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου ο Κάουαν του Αρη

Η εξέλιξη αυτή είναι σταθμός για τον Αρη και είμαστε βέβαιοι ότι μία νέα εποχή ανατέλλει για τον Α.Σ., ο οποίος, απεγκλωβισμένος πλέον από βαρίδια του παρελθόντος, θα εντείνει την προσπάθειά του για να αποκαταστήσει τον ιστορικό ρόλο του ως πρωτοπόρου αθλητικού συλλόγου και μπροστάρη νέων λαμπρών σελίδων στην ένδοξη ιστορία του. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την ευόδωση του δικαστικού αγώνα μας και ιδίως τον νομικό του συλλόγου, Γιώργο Γιαννόπουλο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.