Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν οι ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης

Συζήτησαν για το θέμα της βίας

Τη βούλησή τους να συμβάλλουν στην αποτροπή κρουσμάτων βίας, εντός και εκτός των ποδοσφαιρικών γηπέδων, κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασαν εκπρόσωποι ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν σε σύσκεψη στα δικαστήρια της πόλης, ύστερα από πρωτοβουλία της νέας αθλητικής εισαγγελέως Θεσσαλονίκης, Ευαγγελίας Λιάσου.

Εκτός από την ίδια την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άρη και Απόλλωνα Πόντου. Στη σύσκεψη κλήθηκε και η ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπός της.

Ειδικότερα, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης εκπροσωπήθηκαν από τους υπεύθυνους ασφαλείας των ομάδων, Ηλία Γεροντίδη και Παναγιώτη Κεφαλίδη, αντίστοιχα, ενώ για λογαριασμό του Απόλλωνα Πόντου παραστάθηκαν οι Γιώργος Γιακουμίδης και Βαγγέλης Χατζηιωάννου, μέλη της διοικούσας επιτροπής της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη συμφώνησαν στην ανάγκη δημιουργίας ήπιου κλίματος και λήψης των αναγκαίων μέτρων για τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων σε συνθήκες ομαλότητας.

Εξάλλου, διατυπώθηκε η βούληση των παριστάμενων ΠΑΕ να συνεισφέρουν στο έργο της Αστυνομίας και να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ τους, με κοινό παρονομαστή την πάταξη της αθλητικής βίας. Ανάλογη σύσκεψη θα γίνει το επόμενο διάστημα με τους εκπροσώπους των ομάδων μπάσκετ της Θεσσαλονίκης (ΚΑΕ).

Πηγή: ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *